Амулети за различни житейски проблеми


Амулетите които изработваме в Асоциацията са за да защитават от уроки, носят здраве, щастие и късмет, богатство и справяне с различни житейски ситуации. Те имат могъща енергийна сила и са чудесно средство за привличане на позитивни промени в живота. Изработени са с древни символи и гарантират, че са мощен енергиен помощник. Както и изписаните имена и символи на ангели и архангели, засилват допълнително магическите качества на амулетите.
Съчетаващи в себе си мъдрост, магия и тайнственост.
Вселената е щедра и богата на енергии, които в повечето случаи ни е трудно да усвоим. За това ни е необходимо такъв вид енергиен помощник. Който да ни отвори сетивата и да даде баланс на материалното и духовното.
Амулетите и талисманите създават мощен енергиен канал, който променя съдбата на човека в положителна насока. Скъпоценните камъни имат своя вибрация и са един от най големите информационни носители. Те имат свойството, както да излъчнат определен вид собствена енергия, така и кодирана. А, също и да преобразуват негативната енергия насочена към нас. Спират негативната енергия и мисли, помагат за преодоляването на трудности. Мотивират при вземането на важни решения. Стимулират шесто чуство. Спомагат за изобилие в живота ни. Насърчават личностното ни развитие. Дават ни сили да контролираме живота си, за да постигнем предначертаните цели. Помагат за намирането на парттьор в живота и при вече съществуващ, за хармонизиране на отношенията.
Символите и древните знаци в нашите амулети ни носят много Благодат, Богатство, Просперитет и Плодородие. Отварят душата и очите ни и носят могъщо послание, как да позволим на Вишата сила да ни помага. Привличат енергията на любов, брак, дълголетие, мъдрост и духовно знание. Потенциала на нашите амулети е да умножава, благодарение на автентичността и цялостният процес на изработване. Компилация от различни енергийни практики и български наричания. Изработени лично по дата на раждане, три имена в определени лунни цикли. Амулетите при нас са няколко вида, по сила и степен на действие. Както за личностно развитие, така и за околното пространство
Изработвяме също, Енергийни картини, специфични Оргонити, дискове на Силата за мощно привличане на положителна енергия и дървета от скъпоценни камъни. За преобразуване на енергията на околното пространство, пречистване, структуриране на вода и храна и медитация. Подходящи за дома и офиса. Разликата в нашите продукти че, всички са допълнително защитени и активирани с различни енергий практики и ритуали.
Закупените стандартни продукти от онлайн магазина ни, могат допълнително да се активират по сила и степен на желанието на клиента.
За контакти и повече информация на тел: 0886573306.
Управител на Асоциацията Фън Шуй Център България - Людмила Тонева

Сподели обяватаОбява №183985 Преглеждания: 865 Добавена: 9 Ноември в 17:46Обновена: 12 Март в 13:25

Сайтове за обяви - Базар БГ - Олх бг - Мобиле бг - Bazar BG - Olx bg - Карс бг - Джобс бг - Имот бг - Продавалник