Индустриални ролетни и секционни врати

Индустриални ролетни и секционни врати

Цена: 90 лв.
Състояние: Ново
Доставка: За сметка на купувача

Индустриални ролетни врати
Ролетните врати са подходящи за индустриални отвори заради своята практичност. Изработват се по зададен размер. Могат да бъдат изработени в различни конфигурации.
Видове ролетни врати
Стоманени ролетни индустриални врати са подходящи за помещения, складове и халета, за които не се изисква особена термоизолация.
Изработват се от плътни стоманени ламели Н105/0,6мм, поцинковани и прахово боядисани.
Стандартна окомпектовка – омега водачи с четки и гумени уплътнения,
– барабанно- пружинен механизъм подпомагащ вдигането на ролетката,
– кутия от цяла ламарина или от ламели
Автоматиката за индустриални врати Elsamec, с дистанционни управления или бутон – осигурява безшумна и сигурна работа на ролетната врата.
Ролетни врати с ветроупорен ламел
Ветроупорният ламел се ползва за индустриални отвори с големи ширини (4м и нагоре). Формата му предпазва ролетната врата от силни ветрове, които могат да я изхвърлят.
Термоизолирани ролетни врати
За помещения, в които е нужна термоизолация ролетните врати могат да бъдат изработени от алуминиеви термоламели с височина 77 мм и дебелина 19мм. Максималната ширина на такава врата е ограничена до 6,50 м. Термоизолираните врати имат своите предимства пред стоманените врати- по леки, безшумни при движение, не ръждясват, имат по-добър естетически вид.
Стандартна окомплектовка – омега водачи, четки и гумени уплътнения, прагово уплътнение. Възможност за автоматизация с индустриален мотор Elsamec.
Секционни индустриални врати
Секционните врати се вдигат вертикално нагоре и завиват под прав или тъп ъгъл зад трегера. Задвижват се най-често автоматично. Подходящи за сервизи, промишлени халета до 8 метра ширина и 5-6 метра височина.
Основно качество на секционната врата е топлоизолация.
Секционните врати осигуряват максимална термоизолация на помещението. С 40мм си термопанел, с четиристранните гумени уплътнения секционната врата на практика запечатва гаража/халето/сервиза. Секционните врати са търсени там, където стените на помещението – гараж, сервиз, хале – са добре опаковани в изолация и остава само отворът да се подсигури.
Нашите немски секционни врати са с коефициент на топлопроводимост 1.0 W/m2K! Този коефициент е осигурен от дебелината на панела – 40 мм, от високоплътностната полиуретанова пяна без фреон, широките гумени уплътнения от 4 страни, гумените уплътнения между панелите.
Безшумност и лекота на движение
Въпреки че са най-масивните гаражни врати, секционните врати са безшумни и с тях се борави лесно дори при липса на мотор. Снабдени с немския мотор Marantec, секционните врати се превръщат в изключително съоръжение, с което е удоволствие да работи човек.
Максимална надеждност на работа
Релсовият път, пружините, колелцата, снадките – всичко при нашите немски секционни врати е изработено с оглед безопасността при работа. Всички наши врати по стандарт са снабдени със защита срещу падане. Материалите са от най-висококачествена стомана, гарантирана от марката ThyssenKrupp, Германия.
Изключителен външен вид
Секционните врати сами по себе си са разкрасяващ елемент за една фасада – независимо дали гараж, или автосервиз, или дори промишлено помещение. Възможни са комбинирането на видове релефи с цветове и дървесни декори. Възможност за вграждане на пешеходни врати, прозорци и други екстри.

Сподели обяватаОбява №127411 Преглеждания: 0 Добавена: 13 Август в 07:53Обновена: 2 Август в 08:52

Други предложения

Сюрме с пружина
7 лв.
гр. София 2 Февруари в 21:17
Дърводелски услуги по домове и офиси
гр. София 7 Май в 09:34
Израпотка на метални врати с вграден kонтрол на достъп
10 лв.
гр. София 31 Май в 14:45
Дърводелски услуги по домове и офиси
гр. София 17 Юли в 10:45
дървени первази и профили по поръчка
гр. София 30 Ноември в 13:45

Сайтове за обяви - Базар БГ - Олх бг - Мобиле бг - Bazar BG - Olx bg - Карс бг - Джобс бг - Имот бг - Продавалник